Supersmart gæsteregistrering til din arbejdsplads

Der er en del virksomheder, som har en høj mødefrekvens, hvor personer udefra kommer til møde i virksomhedens lokaler, så man kan træffe beslutninger og aftaler om samarbejde på flere forskellige planer. Det er vigtigt at en virksomhed af denne type, har mulighed for at være åben og velkommende overfor disse gæster, samtidigt med at man holder styr på hvem der render ud og ind. Man har jo ikke lyst til at have uvedkommende gående rundt på virksomhedens område.

Få god gæsteregistrering ved at bruge systemet fra Pronestor. Pronestor Visitor er et elektronisk smart system til gæsteregistrering, som gør det muligt for din virksomhed, at få fuldt overblik over hvem, der render ind og ud, og samtidigt forsyne dine gæste med både wi-fi og navneskilt. Hvis du går ind på Pronestors hjemmeside, så kan du få en dybere beskrivelse af dette herlige værktøj, som giver dine gæster en varm velkomst, og samtidigt registrerer al trafik ud og ind ad dørene.

Tjek ind med QR kode

Når din gæst har modtaget sin elektroniske invitation, og ankommer til din virksomhed, så kan de komme ind med den medsendte QR-kode. I det øjeblik denne kode scannes, så starter printeren på at lave et navneskilt til din gæst, så det er tydeligt, hvem der går rundt på virksomhedens område. Samtidigt anvises gæsten vej til mødelokalet, så vedkommende ikke farer vild. Det hele klares elektronisk og på en meget velkommende og indbydende måde for din gæst. Din gæst skal jo helst føle sig budt velkommen med åbne arme, selvom du naturligvis er nødt til at have styr på trafikken ind og ud af huset.

Det hele registreres

Alle oplysninger i forbindelse med din gæsts besøg registreres, så det senere er muligt at hente disse data frem og analysere på dem. Pronestor Visitor er et virkelig smart system, hvor gæsteregistrering foregår helt automatisk. Det er så smart, at du kan give din receptionist fri fra arbejde. Prøv selv at læse mere om systemet, ved at gå ind på Pronestors hjemmeside. Det er altid godt at blive klogere, og måske vil du opleve gæsteregistrering som noget nyttigt og brugbart.