Fuldend dit look med smykker og accessoires

Hvis man kan tillade sig at sammenligne dit look med en lagkage, så er smykker og accessoires lysene og krymmelet, der topper det hele og giver det sidste løft i helhedsindtrykket. Nu føler du dig nok ikke som en lagkage, men billedet er da til at forstå. Det er ofte de små fine detaljer, der samler det hele og får det til at gå op i en højere enhed. Det er detaljerne, der virkelig sætter trumf på et smart look med stor sans for stil.

Hvis nogen har gjort detaljen til sit varemærke, så må det være Pico, som har leveret de skønneste smykker og accessoires til kvinder, siden firmaet åbnede den første butik på Østerbro i København 2004. At gå på opdagelse i det univers, der skabes af Pico, er som at åbne en skattekiste fyldt med spændende sager. For Pico har et omfang og et vingefang i sit enorme udvalg, som kan tænde op for eventyrgenet i enhver kvinde, der går op i smukt design og et catchy look.

Flot, smukt og charmerende

Dette univers af smykker er så indbydende at gå på opdagelse i. Og det samme må man i høj grad sige om de mange flotte og elegante accessoires, der tilbydes hos Pico. Og er man lidt kreativ, så ser man straks mulighederne i at mikse og blande de forskellige udtryk til et personligt look med sin helt egen charme.

De fine ting fra Pico er både feminine og fantasifulde. De har en umiddelbar udstråling af frihed fra konventioner. En legende tilgang til skønhed og et smart look, som ikke er helt almindeligt i modeverdenen. Man kan sagtens lege og eksperimentere, uden at elegancen ryger. Det er måske en af hemmelighederne bag succesen for Pico.

Altid et smykke til dig

Mange af smykkerne fra Pico har en tidløs elegance, der holder dem evigt unge. Der er en friskhed i designet, som gør dem til fristende små detaljer at pynte sig med. Der er noget for alle hos Pico. Ikke fordi det er upersonligt, tværtimod. Det er din egen personlige prik over i’et til dit look.