Sådan leaser du en bil

Om du skal købe brugt bil, ny bil eller lease en bil kræver det, at du gør dig nogle helt overordnede overvejelser. Der er nemlig både fordele og ulemper ved alle tre ting, som du bør gøre dig bevidst om, inden du træffer din beslutning. Først og fremmest må du finde ud af, hvad dit behov er. Du bør helt klart også overveje dit budget og eventuelt vende dette med din bankrådgiver, hvis du f.eks. får brug for at tage et lån. Hælder du mest til leasing af en bil, vil vi her give dit et hurtigt indblik i, hvad det i bund og grund vil sige at lease en bil og hvad du får for dine penge.

At lease en bil betyder i alt sin enkelthed, at du lejer en bil imod betaling. Denne betaling indebærer en førstegangsbetaling og så løbende betaling hver måned. Du kan sammenligne det lidt med at betale husleje. Når du leaser en bil, ejer du derfor ikke bilen og kan derfor kun benytte dig af bilen i det omfang, som lejekontrakten omfattes af.

Lease din favoritbil

Går du med tanken om at lease en Mercedes-Benz, er dette en helt klar mulighed. Mercedes leasing tilbyder dig, at lease et bredt udvalg af forskellige biler, som ikke kun ser fede ud, men hvis køreegenskaber er helt i top.

Vælger du Mercedes leasing er mulighederne mangfoldige. Du kan fortrinsvis aftale et møde med en leasingforhandler, som vil give dig et fornødent indblik i dine muligheder. Med Mercedes leasing vil du hurtigt kunne finde den helt rigtige bil og sammen med en forhandler, kan I gennemgå bilens mange funktioner og færdigheder.

De forskellige leasingtyper

Der findes mange forskellige måder at lease en bil på. Den primære form for leasing er gennem privatleasing, som navnet indikerer, foregår som privatkunde. Der findes også den leasingform der kaldes splitleasing, hvorved du har muligheden for at dele din leasingkontrakt procentuelt op mellem privat og erhverv.

Erhvervsleasing betyder, at man leaser bilen gennem sit erhverv og dermed også benytter bilen i forbindelse med sit erhverv. Hvis du kun anvender bilen erhvervsmæssigt er leasingen fuldt fradragsberettiget.