Det fedeste sportstøj fra Champion

Champion er måske et tøjmærke, som du allerede har stiftet bekendtskab med. Det velkendte brand var yderst populært i 90’erne og er det stadig den dag i dag. Hvis du ikke dengang havde en af de kendte hoodies (hættetrøjer), så er det skam ikke for sent. For Champion formår stadig at producere det fedeste tøj, hvilket du kan læse mere om her i artiklen.

Den lange historie bag Champion

Du tror måske, at der er tale om et forholdsvis nyt mærke, der er kommet til inden for de sidste 30 år. Det er det ikke. Champion har eksisteret lige siden 1919, hvor det var atletiktøj, som brandet designede. Dengang blev tøjet kun lavet til atletiksport. I 90’erne producerede Champion desuden uniformer til NBA-hold i USA. I disse tider er deres udvalg skabt til flere formål, så du som forbruger sagtens kan bruge deres produkter til hverdag, sport og andre situationer.

Dette mærke udstråler street-stilen, og du kan være sikker på, at deres tøj går til mange forskellige looks. Med det enkle design kan du sagtens sammensætte forskelligt slags tøj med dette brand. Hvis du dyrker sport, bør Champion helt klart også være på din ønskeliste, næste gang du skal købe nyt tøj til sport og fritid.

Få Champion-stilen hos qUINT

Er du på jagt efter en ny hoodie, så bør du simpelthen tjekke de fede varianter fra Champion ud. Hos qUINT kan du klikke dig igennem fede sweatshirts, hatte, t-shirts og meget mere. På grund af de enkle designs kan du skabe din egen stil, kombineret med eksempelvis nogle fede bukser af en eller anden art.

Det er mere og mere populært at have behageligt tøj på i form af enten sweatpants eller sweatshirts/hoodies. Også lige præcis derfor er Champion et pragteksemplar på, at man sagtens kan få streetwear-stilen, samtidigt med at tøjet er behageligt og kan bruges anytime.

Vil du gerne vide mere om det fede mærke, så kan du klikke dig ind på qUINT’s hjemmeside og læse meget mere. Bliv inspireret på siden af de mange produkter, som du kan få fra Champion. Måske hele garderoben trænger til en udskiftning.