Den Rå Industrielle Stil i Hjemmet er Kommet for at Blive

Alle vil gerne have et hjem der er moderne og indbydende. Vores hjem er en slags forlængelse af vores eget væsen, og derfor går vi selvfølgeligt op i, hvordan vores bolig ser ud og opfattes. Hvis vores hjem er rodet og afskrækkende, så vil det smitte kraftigt af på, hvordan andre mennesker opfatter os. Vi har det selvfølgeligt også selv bedst, når vi er i et hjem, der passer os. Det giver derfor god mening, at de fleste mennesker arbejder hårdt for at sikre, at deres hjem er rart og indbydende.

Det er dog ikke nok, at hjemmet er personligt. Det vil du vide, hvis du nogensinde har besøgt en bolig, der er 100% designet efter ejerens eget hoved. Sådan en bolig er mere et kunstværk, end den er et hjem. Den bryder nemlig med rigtigt mange af vores forventninger, og samfundets normer. Hvis man er den excentriske type, så er man selvfølgeligt mere end velkommen til at indrette sit hjem på en sådan måde. De fleste af os ønsker dog at signalere, at vi er en del af fællesskabet. Det gør man typisk ved at indrette sit hjem efter tidens trends og normer.

Udfordringen ved at følge trends er, at ens hjem hurtigt risikerer at blive umoderne. Trends er nemlig kortvarige, og de skifter gerne med et halv til et helt års mellemrum. For nogle år tilbage var det eksempelvis trendy at have stearinlys i alle kroge af hjemmet. Det var da også ganske hyggeligt, og mange sprang med på bølgen. Men hvis du stadig har stearinlys overalt – og det ikke har noget med din personlige stil at gøre – så vil det se kikset ud i dag. Det er nemlig tydeligt, at du hoppede med på moden, men så overså at tiderne skiftede.

Tricket er at finde de dele af den nuværende mode, der ikke umiddelbart vil gå af mode indenfor de næste par årtier. På den måde kan du få dit hjem til at være indbydende og moderne, uden hele tiden at skulle købe nye ting. Du kan så hoppe med på de trends du har lyst til, eller bare ignorere dem fuldstændigt.

Den rå og industrielle stil, der er moderne lige nu, har gode chancer for at forblive trendy de næste 10-20 år. Den er nemlig et brud med de gamle standarder, hvor alt skulle være sårbart og og skrøbeligt. I dag er vi mere pragmatiske, og epoxymaling er derfor det foretrukne materiale til ens gulv. Når man bruger epoxy, så får man nemlig en overflade, der er slidstærk og alsidig. Det giver det rå og industrielle look der er moderne lige nu, og så er det ufatteligt praktisk. Når en trend også har et pragmatisk aspekt, så plejer den at holde ved. Epoxygulve er derfor kommet for at blive!