Sådan Gør du Privatfesterne Endnu Vildere

Når man er ung, så er man nærmest nødt til at prioritere fest og ballade. Vilde byturer og hyggelige privatfester er ligesom bare noget, der hører ungdommen til. Det giver også god mening, at vi prioriterer den slags, mens vi stadig kan holde til det. Når man kommer lidt op i årene, så er det pludseligt svært at finde energien til, at holde sig vågen hele natten igennem. Tømmermænd har det også med at blive mere og mere uudholdelige, efterhånden som vi bliver ældre. Hvis man har lyst til at opleve et liv fyldt med fest og farver, så er det altså noget man bør kaste sig over, mens man stadig er ung.

Selvom man kommer i gang, mens man stadig er ung, så er det stadig begrænset hvor mange fester man kan nå at nyde. Det føles måske som om, at du har hele livet foran dig. Det har du da også, til en vis grad. Men husk på, at der venter en helt masse ansvar lige om hjørnet. Lige nu er du kun ansvarlig for dig selv: og du kan derfor tillade dig, at slippe tøjlerne helt, og bare give den gas. Men når du engang i fremtiden holder et job, og måske tager dig af en familie, så er du nødt til at løfte foden lidt fra speederen. Når du har et ansvar overfor andre mennesker, så er du nødt til at tænke dig om, og slappe lidt af. Men det er fremtiden: så nyd tiden mens du har den!

Eftersom du har et begrænset antal fester tilbage, så bør du arbejde for, at gøre disse fester så gode som mulige. Du vil nemlig altid have minderne med dig fra disse fester. Hvorfor ikke gøre dem værd at huske? Det er heldigvis forholdsvist let, at gøre festerne endnu vildere. Det kræver typisk bare, at man planlægger lidt på forhånd. De fleste fester i ungdommen er rimeligt spontane, og der er sjældent lagt særligt meget arbejde i dem. Det er også fint nok: men hvorfor ikke bruge bare en smule tid og penge på, at gøre dem til noget helt særligt?

Den letteste måde at gøre privatfesterne endnu vildere på, er ved at holde øje med, hvad I nyder ved at tage i byen. Det er meget almindeligt at starte en god aften med en privatfest, hvorefter man tager videre i byen. Men hvad er det egentligt byen lokker med? Ville det ikke være fedt, hvis de samme elementer var at finde til din privatfest?

Det er eksempelvis dejligt billigt at købe en dartskive og nogle dartpile. Nu behøver I ikke at vente til i er på en bar, for at spille en omgang dart. Der skal derudover ikke særligt meget øvelse til, før du selv kan blande fancy drinks hjemme i køkkenet. Køb en shaker og et sæt coctail-glas – nu er privatfesten mindst ligeså luksuriøs, som diskoteket inde i byen!