Mercedes Giver os Luksus uden Begrænsninger

En af de sværeste ting ved at købe en ny bil er, at man altid er nødt til at gå på kompromis. Der er hundredvis af forskellige biler at vælge imellem, og hver af dem har styrker og svagheder. Man skal dog være ufatteligt heldig for at finde en bil, der dækker alle ens behov til perfektion. Vi mennesker er nemlig alle forskellige, og vi har forskellig smag og varierende behov. Bilproducenterne gør hvad de kan for, at behage flest mulige mennesker. Det er dog begrænset, hvad de kan gøre for, at sikre at alle er glade.

Hvis man var mangemillionær kunne man nok betale nogen for at skræddersy en bil til ens eksakte behov. Det ville være den ultimative bil: hver millimeter af designet ville være udviklet med dig og dine behov i fokus. Det er dog ikke noget, der kan svare sig overhovedet. Selv ægte milliardærer køber biler fra fabrikken, frem for at få fremstillet en skræddersyet model.

Den eneste farbare vej ud af de værste kompromiser er, at købe en luksus-bil. Det er nemlig kun biler i luksus-klassen der kan tillade sig, at finjustere detaljerne ned til de mest kræsne mennesker. Luksusbilerne er altså ikke designet specifikt til dig. De tager derimod højde for alle de mest udbredte behov, og sørger for at én bilmodel afdækker dem alle. Det kan en almindelig producent af personbiler ikke rigtigt gøre. Den typisk bilkøber har nemlig ikke råd til at købe en bil, hvor der er kælet for hver eneste lille detalje. Deres budget tvinger dem til at gå på kompromis.

En luksus-bil kan dog godt være et kompromis i sig selv. Man kommer nemlig let til at være overdrevent forsigtig, når ens bil har kostet mange penge. Mange luksuriøse ting er også meget sarte. Man risikerer altså at købe en luksus-bil, som man så næsten ikke tør køre i. Så er der ikke meget idé i at have en bil længere.

Med Mercedes GLA er det problem dog løst. Her har Mercedes formet at lave en luksusbil, der giver bilisten mulighed for at køre, nøjagtigt som de har lyst til. Mercedes GLA kommer nemlig med ”Intelligent Drive” der gør det muligt at køre på alle typer terræn. Det er altså en luksusbil der ikke er bange for at komme offroad.

Hvis man har pengene til det, kan man altså købe en luksusbil, hvor man ikke er nødt til at gå på kompromis med noget. Der er i vores øjne ikke nogen, der gør det ligeså godt, som Mercedes. De er den eneste bilproducent der har formået at skabe luksus, der ikke er sart eller sårbart. En luksusbil fra Mercedes er altså ikke ømskindet, og kan bruges fuldstændigt som du har lyst til.