Optimeret Gaming Til Den Garvede Gamer

Kan du godt lide at game og bruger du en masse timer foran en skærm? Så kan du sikkert også godt lide at være opdateret på dit udstyr og ønsker samtidigt ikke gå ned på kvalitet. Der findes et hav af forskellige måder at spille på, fra traditionelle brætspil til konsoldrevne videospil. Måske har du forsøgt dig med den populære PlayStation eller stiftet bekendtskab med en Xbox, men har du ikke afprøvet en Nintendos Switch før, er det måske på tide. Læs med her hvor vi forklarer de fede features ved en Nintendo Switch. 

Når du planlægger en gameraften med dine venner, foregår det som regel hver for sig, da det oftest vil være ret besværligt at skulle af- og tilkoble sin spilkonsol. Men det kunne være lidt fedt at sidde i samme rum, så man bedre kan mærke de andres energi og temperament. Med en Nintendo Switch skal du ikke længere bekymre dig om dette, konsollen kan nemlig tages med overalt. 

Hvorfor erhverve sig en Nintendo Switch?

Det fedeste ved en Nintendo Switch er, at den kan tages med over alt. Er du vant til at spille på en PlayStation4, ved du, at denne skal være tilsluttet strøm og fjernsyn hele tiden, hvorimod en Nintendo Switch kører lang tid på dens opladelige batterier. Skærmen har en fornuftig og lille størrelse, men vil du gerne vil spille på en større skærm, kan du bare tilkoble den til dit fjernsyn. 

Du sparer nogle dyrebare sekunder

Er du den utålmodige type, vil du sikkert glæde dig over, at en Nintendo Switch starter og slukker langt hurtigere end en PlayStation4. Det tager en PlayStation4 omtrent 35 sekunder at opstarte, hvorimod det tager en Nintendo Switch omkring de 4 sekunder, hvilket altså er en betydelig forskel.

Mange forskellige spilmuligheder

En Nintendo Switch tilbyder dig at spille på mange forskellige måder. Du kan f.eks. holde en af Joy-Con controllerne i hver hånd, eller du kan nøjes at spille med kun én Joy Con. Joy-Con controllerne kan påsættes din Switch, og kan også bruges sammen med Grip accessory, som gør det mere komfortabelt for dig at holde konsollen i hånden.