Et luksuriøst tøjbrand med maskulin stil

En mand skal finde sin stil, hvad enten han er ung eller ældre. Med sin stil definerer manden sig selv og sender de signaler, der passer til hans personlighed og ambitioner. Med årene bliver han bedre og bedre, fordi han kender sig selv dybere, men allerede som ung kan man opleve mænd, som virkelig forstår at sætte sig selv i det rigtige lys, takket være en bevidsthed om deres påklædnings signaler. Det giver stor respekt, både hos det modsatte køn og blandt vennerne.

De fede kollektioner fra Ralph Lauren indeholder elementer, som kan bruge af mænd med mange forskellige udtryk. Her er klassisk luksuriøs beklædning, der oser af overskud og tjek. Men hos Ralph Lauren finder du også lækre caps og fede hoodies, som kan sende dig over i en lidt mere rå genre. Dog altid med et luksuriøst touch, der oser ud af hver en maske. Ralph Lauren har formået at ramme bredt uden at blive kedelige og intetsigende. Det er ret godt gået.

Amerikansk preppy æstetik

Ralph Lauren har mere end 40 år på bagen som brand. Det sjove er, at selv brandet egentlig ikke afviger synderligt fra den vej, de hele tiden har gået, så appellerer brandet stadig til en bred vifte af målgrupper. Man kan sagtens se et hjem, hvor både far og søn har yndlingstøj fra Ralph Lauren. Brandet har en evne til at sætte standarden for et meget bredt aldersspektrum.

Skal du have en superlækker skjorte, hvor farve og snit går op i en højere enhed, så er Ralph Lauren et godt bud. Det samme hvis du er ude efter en rigtig fed t-shirt eller et par fede sko. Ralph Lauren har kollektionen, der kan klæde dig på fra top til tå, uanset hvor du ligger henne i stilspektret. Det er ret godt gået. 

Luksuriøs kvalitet

At tøjet fra Ralph Lauren også er superbehageligt at gå med, gør det ikke mindre godt. Brandet har en flair for det luksuriøse og det er til at tage at føle på. God kvalitet og godt design bør følges ad – og det gør det hos Ralph Lauren.