Dansk designet tøj med et strejf af Parisiennes

Er der noget skønnere end at få nyt tøj? Hvad enten man køber det selv, eller får det i gave fra en, der kender ens stil, så er nyt tøj noget af det bedste. De fleste kvinder kender glæden ved at shoppe amok. At gå i tøjbutikker og prøve alt det nye lækre og se sig selv klædt på i nye gevandter. I de senere år er det blevet mere og mere udbredt også at shoppe fra sofaen. Her kan man stille og roligt gå på opdagelse i alle de lækre styles og lade sig friste.

Hvis man er på sofashopping, så er co’couture helt klart et brand man skal tjekke ud. Siden 2015 har designerne fra co’couture leveret modetøj med et nordisk-parisisk touch til danske kvinder med personlig stil. De spændende styles er målrettet selvstændige kvinder, der holder af at følge moden, men gør det på deres egne betingelser, hvor de ikke opgiver deres personlige udtryk bare for at følge med strømmen.

Feminine eksperimenter

Hos co’couture er de ikke bange for at eksperimentere med farver, mønstre og tryk. Kollektionerne er livlige og opfindsomme, men altid glade og feminine på den bedste måde. Man er altid helt sig selv, når man går i kollektionerne fra co’couture. Det er ikke tøj for flokken, men for den enkelte personlighed. Vi er jo mennesker med hver vores særkende og det bør også afspejle sig i vores beklædning. De forskellige styles har forskellig virkning på dem, der bærer dem.

Et kapitel for sig er de mange fantastiske t-shirts som co’couture designer. Her får man igen det personlige, uden at det bliver skævt. Man er med på noderne, men ikke bare en del af en flok, der bevidstløst render efter en trend.

Køb co’couture online

Besøg gerne bustedwoman.com, hvor de har det store, flotte udvalg fra co’coutures kollektioner. Gå på opdagelse og bliv inspireret og bestil tøj hjem fra kollektionerne, som netop tiltaler dig i din personlige stil. Her får du helt sikkert tilført nye aspekter til dit look. Det er altid spændende at gå på shopping online.